Nieuwe opleiding ritueelbegeleider

  • Doortje Briedé

    GaandeweG Uitvaart Educatie start in september met de beroepsopleiding tot Ritueelbegeleider. Deze opleiding duurt, net als de beroepsopleiding tot Uitvaartbegeleider, 6 maanden, 10 lesdagen. De lessen zullen worden gegeven door ervaren ritueelbegeleiders en docenten Margreet Beerda en Esther Teunissen.

    Speciaal voor mensen die al in het uitvaartvak werkzaam zijn en die zich willen specialiseren in het vormgeven van de afscheidsceremonie heeft GaandeweG Uitvaart Educatie de tweedaagse verdiepingsmodule ‘Symbolen & Rituelen’ ontwikkeld. Deze zal voor de eerste keer aangeboden worden op 17 mei & 7 juni. Naar wens kan hier de eveneens tweedaagse verdiepingsmodule ‘In Memoriam schrijven’ aan worden toegevoegd. Deze zal plaatsvinden op 2 & 16 juni.

    Lees verder op uitvaart.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    GaandeweG Uitvaarteducatie is verhuisd naar Apeldoorn

    GaandeweG uitvaart Educatie heeft in Apeldoorn een nieuw kantoor met eigen lesruimte gevonden. “Door de uitbreiding van het team werd ons kantoor in Deventer te krap,” aldus directeur Geraldine van de Vegte.

    “Daarnaast starten we dit najaar de nieuwe verdiepingsmodules online marketing, administratieve afwikkeling na overlijden en soulfood voor uitvaartbegeleiders.”

    Lees verder op uitvaart.nl

    Het nieuwe pand

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Gaandeweg uitvaart Educatie bestaat vijf jaar

    Geraldine van de Vegte, directeur van GaandeweG uitvaart Educatie viert haar houten jubileum! ‘Vijf jaar geleden had ik niet durven dromen dat GaandeweG zou staan waar het nu staat.

    De basiseducatie tot Uitvaartbegeleider en Ritueelbegeleider staat inmiddels als een huis. Daarnaast gaan we ons de komende periode richten op verdere ontwikkeling van vernieuwende specialisatiemodules.‘

    Lees verder op uitvaart.nl

    Doortje Briedé-Bultman