Dochter Whitney Houston overleden

  • Doortje Briedé

    Bobbi Kristina Brown, de dochter van zangeres Whitney Houston, is gisteren op 22-jarige leeftijd overleden. Brown werd eind januari bewusteloos in een bad gevonden en lag maanden in een kunstmatige coma.

    Waardoor ze toen bewusteloos is geraakt, is nooit helemaal duidelijk geworden. In april zei haar oma dat Bobbi Kristina onherstelbare hersenschade had opgelopen. 

    Vorige maand werd ze naar een hospice in Atlanta gebracht en werd de medicatie gestopt omdat ze steeds verder achteruitging.

    Lees verder op nos.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Bobbi Kristina Brown op 22-jarige leeftijd overleden

    Bobbi Kristina, de 22-jarige dochter van Bobby Brown en Whitney Houston, is zondag overleden. ,,Ze heeft eindelijk vrede in de armen van god", zo liet de familie Houston weten in een verklaring aan E! News.

    Bobbi lag sinds januari in coma, nadat ze bewusteloos in bad werd aangetroffen door een vriend van haar vriendje Nick Gordon. Na haar dood gaf Gordon in het televisieprogramma Dr. Phil toe dat hij worstelde met verslavingsproblemen.

    Haar familie liet vorige maand weten dat Bobbi Kristina was overgebracht naar een hospice. Haar toestand zou in de periode daarvoor gestaag zijn verslechterd. De grootmoeder van Bobbi Kristina verklaarde in april dat haar kleinkind ‘onherstelbare hersenschade’ had.

    Lees verder op ad.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Bobbi Kristina naast Whitney Houston begraven

    Bobbi Kristina Brown krijgt haar laatste rustplaats naast haar moeder Whitney Houston. Brown, die zondag op 22-jarige leeftijd stierf, wordt naast Houston begraven. Dat meldt Entertainment Tonight op basis van een ingewijde.

    Deze week vindt volgens de ingewijde een uitvaart plaats in Atlanta. Vervolgens wordt haar lichaam naar New Jersey overgebracht, waar het ter aarde wordt besteld. Houston, die in februari 2012 overleed, ligt naast haar vader begraven op het Fairview Cemetery in Westfield, New Jersey.

    Lees verder op ad.nl

    Whitney Houston en Bobbi Kristina Brown © ap

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Uitvaart Bobbi Kristina Brown uitgesteld

    De nabestaanden van Bobbi Kristina Brown komen zaterdag in Alpharetta, Georgia bijeen voor de uitvaartdienst. Die zou in eerste instantie donderdag zijn.

    De dochter van wijlen Whitney Houston en Bobby Brown wordt twee dagen na de dienst begraven in New Jersey, vertelt een ingewijde aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

    Lees verder op telegraaf.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    'Afscheid Bobbi Kristina Brown wordt feestje'

    De familie van Bobbi Kristina Brown wil van haar uitvaart een feestelijk gebeuren maken; een soort verjaardagspartijtje dat ze niet heeft gehad.

    Bobbi overleed afgelopen zondag op 22-jarige leeftijd in een hospice. De dochter van Bobby Brown en Whitney Houston werd eind januari van dit jaar bewusteloos in de badkuip van haar huis aangetroffen en raakte in coma, waar zij niet meer uit bijkwam.

    Zij zou als meisje geen ‘Sweet 16’, een traditioneel groots feest in de VS om een zestiende verjaardag te vieren, hebben gehad en ook geen ‘prom’ (afstudeerbal). Die twee feestjes worden nu gecombineerd op haar uitvaart, melden Amerikaanse media.

    Lees verder op telegraaf.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    'Organisatie uitvaart Bobbi Kristina mondt uit in chaos'

    De families Brown en Houston kunnen het moeilijk met elkaar eens worden over hoe de uitvaart van Bobbi Kristina Brown eruit moet gaan zien. Dat meldt People.

    ,,Beide kanten van haar familie zijn nog steeds niet tevreden en ze zitten niet op dezelfde golflengte“, zo weet een insider te melden. ,,Er is veel gaande achter de schermen. Er moet veel gebeuren in een kort tijdsbestek.” Een andere bron bevestigt de besluiteloosheid rond de uitvaart van de eerder deze week overleden dochter van Bobby Brown en Whitney Houston: ,,Alles verandert constant."

    Lees verder op ad.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    'Familie Brown bang voor uitlekken foto Bobbi Kristina'

    De familie Brown is bang dat een lid van de familie Houston een foto van het dode lichaam van Bobbi Kristina Brown maakt en het vervolgens uitlekt. Dat meldt TMZ zaterdag.

    Bij het overlijden van Browns moeder Whitney Houston gebeurde al iets soortgelijks en dat wil de familie Brown voorkomen. Die foto eindigde zelfs op de voorkant van een tijdschrift.

    Lees verder op nu.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Uitvaart Bobbi Kristina ontaardt in triest schouwspel: “Whitney Houston zal je blijven opjagen vanuit haar graf”

    De begrafenisplechtigheid van Bobbi Kristina Brown is ontaard in een triest schouwspel. Haar tante Leolah veroorzaakte een zodanige scène dat ze door regisseur Tyler Perry naar de uitgang begeleid moest worden. De stoppen sloegen door toen Pat Houston het woord wilde nemen. “Pat, je weet dat je hier niet de geschikte persoon voor bent”, zou ze geroepen hebben.

    Buiten de kerk deed Leolah er voor de verzamelde pers nog een flinke schep bovenop. "Whitney Houston zal Pat Houston vanuit haar graf blijven opjagen“, klonk het. ”De strijd is niet gedaan. We weten wie Pat werkelijk is en hebben er nu ook bewijs van. Dit gaat nog heel lang duren. Het hangt allemaal samen. Pat is een valse bedriegster. Ze is geen Houston, maar een Garland."

    Dat het niet klikt tussen de Houstons en de Browns is een understatement van jewelste. Inzet: de erfenis van 20 miljoen dollar (18,2 miljoen euro).

    Lees verder op hln.be

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Familieleden maken ruzie tijdens uitvaart Bobbi Kristina Brown

    In een buitenwijk van Atlanta is een herdenkingsdienst gehouden voor Bobbi Kristina Brown, de dochter van Whitney Houston die vorig weekend overleed. De plechtigheid werd verstoord door ruziënde familieleden.

    De uitvaart vond gisteren plaats in de St. James United Methodist Church in Alpharetta, een buitenwijk van Atlanta in de Amerikaanse staat Georgia. De dienst duurde zo'n twee uur en werd bijgewoond door Bobbi's vader Bobby Brown en haar grootmoeder Cissy Houston.

    De verstoorde relatie tussen de familie Brown en de familie Houston werd pijnlijk duidelijk toen twee familieleden het met elkaar aan de stok kregen tijdens de plechtigheid. Toen Pat Houston, de schoonzus van wijlen Whitney Houston en haar voormalige manager, het woord nam, was dat niet naar de zin van Leolah Brown, de zus van Bobby Brown.

    Lees verder op deredactie.be

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    'Uitvaart Bobbi Kristina was perfect'

    De uitvaartdienst van Bobbi Kristina Brown was intiem, simpel en mooi. Dat vertelt een van de bezoekers van de uitvaart aan E! News.

    “De dienst was prachtig. Het was erg ingetogen en passend voor Bobbi Kristina en haar leven. Het was perfect, net zoals zijzelf: klein en delicaat”, zegt Ellin La Var, de voormalig styliste van Bobbi Kristina's moeder Whitney Houston. Een hoogtepunt van de dienst die zaterdag in de buurt van Atlanta plaatsvond was een compilatie van homevideo's die Tyler Perry maakte. “Het was een aangrijpende video. Op het einde zwaaide ze vaarwel. Het was erg emotioneel om te zien.”

    Lees verder op rtlnieuws.nl

    Doortje Briedé-Bultman