Lichaam 18-jarige vrouw gevonden in Enschede

  • Doortje Briedé

    Het lichaam dat gisteren is gevonden in een recreatiegebied in Enschede, is van een 18-jarige vrouw uit diezelfde stad. De politie houdt er “gezien de omstandigheden” ernstig rekening mee dat zij door een misdrijf om het leven is gekomen.

    Het lichaam werd gevonden in de bosjes langs de Loeksweg, vlak bij recreatiegebied Het Rutbeek. Ze had geen ID-kaart of andere papieren bij zich. De vrouw was niet als vermist opgegeven.

    Lees verder op nos.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Sandra (18) in Enschede omgekomen door misdrijf

    Het stoffelijk overschot dat zaterdag werd gevonden in een recreatiegebied bij Enschede is van de 18-jarige Sandra van Duijl. De inwoonster van de Overijsselse stad is door een misdrijf om het leven gekomen, bevestigt de politie maandag.

    Het lichaam van de jonge vrouw lag in de bosjes langs de Loeksweg, vlakbij recreatiegebied Het Rutbeek. Op de vrouw werden geen identiteits- of andere papieren gevonden. Het raadplegen van een lijst van vermiste personen gaf ook geen uitsluitsel. Onderzoek wees later op de dag uit wie het slachtoffer was.

    Lees verder op ad.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    De kans bestaat dat Sandra van Duijl (18), die afgelopen weekend dood werd aangetroffen in een natuurgebied bij Enschede, haar moordenaar kende. Misdaadverslaggever Mick van Wely praat u bij over het onderzoek.

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    18-jarige vrouw uit Enschede dood door misdrijf

    De 18-jarige vrouw uit Enschede die zaterdag in een recreatiegebied in die stad werd gevonden, is door een misdrijf om het leven gekomen.

    Haar lichaam lag in de bosjes langs de Loeksweg, vlakbij recreatiegebied Het Rutbeek.

    De politie is dringend op zoek naar mensen die haar tussen vrijdagavond 18.20 uur, toen ze haar huis aan de Europaweg verliet, en zaterdagochtend 11.15 uur hebben gezien of gesproken.

    Lees verder op nu.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Dood Sandra van Duijl (18) aan de Loeksweg

    De politie wil dringend met mensen spreken die haar nog gezien of gesproken hebben.

    Op zaterdagochtend 26 september 2015 rond 11.15 uur werd het lichaam gevonden van Sandra van Duijl (18) aan de Loeksweg vlakbij recreatiegebied het Rutbeek in Enschede. Ze is door een misdrijf om het leven gekomen.

    Sandra is op vrijdagavond 25 september rond 18.20 uur bij haar huis vertrokken aan de Europalaan in Enschede en rond 11.15 uur de volgende ochtend werd haar levenloze lichaam ontdekt aan de Loeksweg.

    Lees verder en bekijk tv-uitzending op avrotros.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Arrestatie na dood Sandra van Duijl (18)

    In Enschede is een 20-jarige man aangehouden in verband met de dood van de 18-jarige Sandra van Duijl. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij haar dood. Volgens de politie kende hij het slachtoffer. 

    Het lichaam van Van Duijl werd afgelopen zaterdag gevonden in Enschede. De vrouw was nog niet als vermist opgegeven.

    Lees verder op nos.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Man aangehouden na dood 18-jarige Enschedese

    De politie heeft woensdag een twintigjarige man uit Enschede aangehouden die betrokken zou zijn bij de dood van de achttienjarige Sandra van Duijl.

    De jonge vrouw werd zaterdagochtend dood gevonden in de bosjes aan de Loeksweg vlak bij recreatiegebied het Rutbeek in Enschede. Sandra van Duijl was vrijdag begin van de avond van huis gegaan.

    Opsporing Verzocht besteedde dinsdag aandacht aan de zaak. Dat heeft de rechercheurs tot op heden zeventig tips opgeleverd. Omdat het er zoveel zijn kan het even duren voordat de onderzoekers ze allemaal hebben bekeken. De politie is nog steeds op zoek naar mensen die de jonge vrouw na vrijdagavond nog hebben gezien. Zij verliet rond 18.20 uur haar woning aan de Europalaan in Enschede.

    Lees verder en bekijk video op volkskrant.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Verdachte van betrokkenheid bij dood Sandra van Duijl blijft in hechtenis

    De 20-jarige man uit Enschede die verdacht wordt betrokken te zijn bij de gewelddadige dood van Sandra van Duijl wordt langer vastgehouden.

    De rechter-commissaris bij de rechtbank in Almelo heeft vandaag de voorlopige hechtenis van de verdachte met veertien dagen verlengd. De Enschedeër werd woensdag opgepakt na politie-onderzoek en zit vast in het arrestantencomplex van Borne.

    Lees verder op rtvoost.nl

    Bloemen voor en foto van Sandra van Duijl (18) Foto: Rogier van den Berg / Politie

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    'Sandra op andere plek omgebracht'

    Familie en vrienden van de vorig weekeinde vermoorde Sandra van Duijl (18) tasten nog altijd in het duister over de manier waarop de jonge Enschedese van het leven is beroofd.

    Vooralsnog gaan ze ervan uit dat Sandra op een andere plek is vermoord, waarna de dader haar ontzielde lichaam in de bosjes aan de rand van Enschede heeft gedumpt. Een lastig bereikbare plek die slechts bij weinigen bekend is.

    Eind vorige week werd Thijs van Z. (20) aangehouden voor de moord. Hoewel de jongeman een vaste vriendin had, was het binnen Sandra’s vriendengroep een publiek geheim dat Sandra en Thijs een geheime affaire hadden.

    Lees verder op telegraaf.nl

    Doortje Briedé-Bultman