Dode vrouw gevonden in groenstrook Elderveld Arnhem

  • Doortje Briedé

    In de Arnhemse wijk Elderveld is maandagmiddag aan de Dordrechtweg een lichaam van een vrouw gevonden. De politie doet onderzoek en heeft het gebied afgezet.

    De vrouw werd om 13.21 uur gevonden. Het lichaam is gevonden in een groenstrook nabij een fietspad aan de rand van de wijk. Bij de vindplek staan meerdere busjes van de recherche. Ook is het mobiele recherchekantoor (de PD-unit) naar de plaats gebracht.

    Rond 16.10 uur werd de vondst gemeld. De politie zegt niet uit te gaan van een misdrijf. De doodsoorzaak moet nog worden vastgesteld.

    Lees verder op gelderlander.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Stille tocht voor dakloze vrouw Elderveld Arnhem

    In de Arnhemse wijk Elderveld wordt donderdagavond een stille tocht gehouden voor Alexandra, de dakloze vrouw die maandag dood werd gevonden in struikgewas bij een parkje.

    De 50-jarige vrouw was een bekend gezicht in het nabijgelegen winkelcentrum Elderhof waar ze zo'n 10 jaar een daklozenkrant verkocht.

    Lees verder op gelderlander.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Arnhem betaalt begrafenis dakloze vrouw in Nijmegen

    De Roemeense zwerfster Alexandra (50) die vorige week maandag dood in struikgewas is gevonden in Arnhem-Zuid, krijgt vrijdag een gemeentelijke begrafenis. Familie in Roemenië kan de kosten niet opbrengen.

    De gemeente Arnhem betaalt de uitvaart, maar de Roemeense wordt in Nijmegen begraven.

    Volgens een woordvoerster van de gemeente Arnhem is het goedkoper om de Roemeense in Nijmegen te begraven. “Dat klinkt naar, maar we moeten kritisch naar de kosten kijken want het gaat om gemeenschapsgeld.”

    Lees verder op gelderlander.nl

    Doortje Briedé-Bultman