Jonge vrouw dood gevonden in hotel Amsterdam

  • Doortje Briedé

    In een hotel in het centrum van Amsterdam is het lichaam van een jonge vrouw gevonden. Waarschijnlijk is de Belgische vrouw door een overdosis overleden.

    Het slachtoffer was naar Amsterdam gekomen en had hoogstwaarschijnlijk een hoeveelheid speed vanuit België meegenomen, vertelt een politiewoordvoerder.  Zij had maandag en dinsdagochtend meerdere keren speed gebruikt. Daarnaast had ze alcohol gedronken.

    Lees verder op rtlnieuws.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Dode vrouw (27) in Hostel Leidseplein gebruikte speed en alcohol

    In Hostel Leidseplein op de Korte Leidsedwarsstraat in het centrum is het levenloze lichaam van een jonge vrouw aangetroffen. Volgens de politie is ze vermoedelijk overleden aan de gevolgen van een combinatie van speed en alcohol.

    Het gaat om 27-jarige Belgische vrouw. Haar stoffelijk overschot werd aangetroffen in een hotelkamer in de Korte Leidsedwarsstraat. 

    Het slachtoffer was naar Amsterdam gekomen en had hoogstwaarschijnlijk een hoeveelheid speed vanuit België meegenomen. Zij had gisteravond en vanochtend meerdere keren speed gebruikt. Daarnaast had ze alcohol gedronken.

    Lees verder op parool.nl

    Post is bewerkt op okt 18, 2015, 4:39 p.m. door Doortje Briedé

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Belgische moeder dood teruggevonden in Amsterdamse hotelkamer

    De vrouw die dinsdag dood werd aangetroffen in Hotel Leidseplein in Amsterdam, was een moeder van drie kinderen uit het Belgische Oostende. De 27-jarige Debby Verlinde overleed aan een combinatie van speed en alcohol.

    Dat meldt Nieuwsblad.be. Debby was moeder van een zoontje van acht en een tweeling van tweeënhalf jaar oud. Haar omgeving heeft volgens het blad met ongeloof gereageerd op haar dood. “Ik heb Debby nooit overmatig zien drinken en ik heb ook geen weet van drugs”, aldus haar vriendin in de Krant van West-Vlaanderen.

    Lees verder op rtvnh.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Vrienden zamelen geld in voor begrafenis jonge moeder

    Vrienden en familie van Debby Verlinde (28) zijn een geldinzamelactie gestart om haar begrafenis te kunnen betalen. De jonge moeder van drie werd deze week levenloos aangetroffen op hotel in Amsterdam. ‘We willen haar een waardig afscheid geven’.

    Debby Verlinde was maandag samen met Lititia Welleman en Claudia Ghoos op midweek vertrokken naar Amsterdam. Om er even tussenuit te zijn, samen met drie vriendinnen. Het drietal verbleef in een kamer voor twaalf personen in Hotel Leidseplein. Daar werd dinsdagmorgen na een avondje stappen het levenloze lichaam gevonden van Debby.

    Lees verder op nieuwsblad.be

    Doortje Briedé-Bultman