AZ-fan Tante Wies overleden

  • Doortje Briedé

    In de wetenschap dat het de laatste keer zou zijn, bezocht de Alkmaarse Tante Wies nog één keer de training van haar favoriete club AZ. De familie laat nu weten dat de 84-jarige Tante Wies is overleden.

    Tante Wies was een groot AZ-supporter en ook bekend bij spelers en staf. Twee maanden geleden, in een tijd dat ze hoorde dat ze niet meer lang te leven had, ging ze nog een keer naar de training van de Alkmaarse club. Toen werd ze door spelers en stad in het zonnetje gezet.

    Lees verder en bekijk video op rtvnh.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Tante Wies, de oudste en zonder twijfel trouwste AZ-fan is begraven, ze overleed vier dagen geleden. Tante Wies werd 84 en was een icoon in Alkmaar; een fan in hart en nieren. De rouwstoet bestond dan ook niet alleen uit vrienden en familie, maar ook uit AZ-supporters.

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Groot verdriet om overleden AZ-fan Tante Wies: “Ze hield de familie bij elkaar”

    Vrijwel iedereen in de buurt kende Tante Wies. De fanatieke AZ-supporter overleed deze week op 84-jarige leeftijd. Het verdriet in de buurt is enorm: “We gaan haar heel erg missen.”

    Afgelopen dinsdag overleed de Alkmaarse, vrijdag werd ze onder grote belangstelling begraven. “Het was een grandioos vrouwtje, voor de hele familie”, reageert een nabestaande. Een ander noemt haar ‘de spil van de familie en de buurt’. “Tante Wies hield iedereen bij elkaar.”

    Lees verder en bekijk video op rtvnh.nl

    Doortje Briedé-Bultman