Fietsster op A67 overleden na aanrijding met vrachtwagens

  • Doortje Briedé

    De vrouw die gisteravond is doodgereden op de A67 bij Asten zat op de fiets. Ze is geraakt door twee vrachtwagens.

    Een 31-jarige vrachtwagenchauffeur uit Milsbeek kon de vrouw niet meer ontwijken toen zij de weg overstak. Hierna werd ze ook geraakt door een andere truck die erachter reed. De vrouw is ter plaatste overleden. Haar identiteit is nog onbekend.

    Lees verder op nos.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Doodgereden vrouw A67 bij Asten was 47-jarige Poolse

    Zeker vijf mensen hebben zaterdag en zondag gefietst op snelwegen in het land. Bij het Brabantse Asten kwam een Poolse vrouw daarbij om het leven. Ze werd geschept door twee vrachtwagens toen ze fietsend de snelweg overstak en overleed ter plaatse. Drie Syrische vluchtelingen gingen op de fiets over de A67 bij Venlo.

    Het gaat om een 47-jarige vrouw uit Polen. Een 31-jarige chauffeur uit Milsbeek zag de vrouw plotseling fietsend de snelweg oversteken. Hij kon haar niet meer ontwijken. Een 51-jarige vrachtwagenchauffeur uit Beek en Donk die achter de eerste vrachtauto reed, raakte de vrouw daarna ook.

    De Poolse overleed ter plaatse. Haar fiets werd in de middenberm teruggevonden. De politie weet niet waarom de vrouw op de A67 fietste.

    De twee chauffeurs zijn opgevangen door de politie. Voor hen is slachtofferhulp ingeschakeld. De A67 was tussen Asten en Liessel in de richting van Venlo een deel van de nacht afgesloten.

    Lees verder op ad.nl

    Doortje Briedé-Bultman