Drugsgebruik op ADE vermoedelijk doodsoorzaak vrouw

  • Doortje Briedé

    Een 33-jarige vrouw uit Zwolle is gisteren overleden nadat ze drugs had gebruikt op een feest op Amsterdam Dance Event.

    De vrouw bezocht het feest op donderdagnacht samen met haar vriend, waarbij ze diverse soorten drugs heeft gebruikt, zo heeft hij de politie verteld. Ze overleed die nacht in haar slaap in een Amsterdamse woning. De vrouw had de drugs gekocht in haar woonplaats. 

    Op dit moment wordt het bloed van de vrouw onderzocht, waarmee vastgesteld kan worden of inderdaad de drugs de doodsoorzaak is. In de loop van volgende week beslist het OM of sectie wordt verricht op het lichaam van de vrouw.

    Lees verder op parool.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Overleden vrouw ADE gebruikte meerdere soorten drugs

    De drugsdode die vrijdag werd gevonden in een woning in Amsterdam is een 33-jarige vrouw uit Zwolle. De vrouw had verschillende drugs gebruikt op een feest van het Amsterdam Dance Event (ADE).

    Dat meldt de politie zaterdag. Volgens haar vriend had ze de drugs gekocht in haar eigen woonplaats.

    Er is bloed afgenomen om te zien of haar drugsgebruik heeft geleid tot haar overlijden. In de loop van volgende week beslist het OM of sectie wordt verricht op het lichaam van de vrouw.

    Lees verder op nu.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Drugsdode Amsterdam is vrouw (33) uit Zwolle

    De drugsdode die vrijdag werd gevonden in een woning in Amsterdam, is een 33-jarige vrouw uit Zwolle. Volgens haar vriend had ze de drugs gekocht in haar eigen woonplaats.

    De vrouw had verschillende drugs gebruikt op een feest van het Amsterdam Dance Event (ADE), meldde de politie zaterdag. Ze is in haar slaap overleden. Er is bloed afgenomen om te zien of haar drugsgebruik heeft geleid tot haar overlijden. In de loop van volgende week beslist het OM of sectie wordt verricht op het lichaam van de vrouw.

    Lees verder op volkskrant.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Vrouw (33) overleden na gebruik ‘diverse soorten drugs’ tijdens ADE-feest

    De vrouw die gisteren stierf is vermoedelijk overleden aan de gevolgen van drugsgebruik op een feest van het Amsterdam Dance Event (ADE). Het gaat om een 33-jarige vrouw uit Zwolle, die de drugs in haar woonplaats had gekocht.

    Dat heeft de partner van het slachtoffer verklaard tegenover de politie. De vrouw had diverse soorten drugs gebruikt tijdens het feest en is in haar slaap, in een woning in de stad, overleden. Er is bloed afgenomen bij de vrouw, dat onderzocht zal worden om vast te stellen of de drugs inderdaad haar dood veroorzaakt hebben.

    Lees verder op at5.nl

    Doortje Briedé-Bultman