Moordzaak Heidy Goedhart opgelost

  • Doortje Briedé

    De bekentenis van Wim S. dat hij in december 2010 zijn vrouw Heidy Goedhart in Kaatsheuvel heeft vermoord, is ‘niet betrouwbaar en niets waard’. Dat oordeel vellen bewijsexperts Peter van Koppen en Ton Derksen op basis van het nog geheime politiedossier over de undercoveroperatie die leidde tot de bekentenis.

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Justitie wil niet reageren op beschuldigingen van experts over de “immorele” inzet van undercoveragenten in het onderzoek naar de moord op Heidy Goedhart in Kaatsheuvel. Zij werd in 2010 om het leven gebracht. Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt haar man WIm S. daarvan. Hij bekende de moord te hebben gepleegd, maar zijn bekentenis wordt door deskundigen in twijfel getrokken.

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    De undercoveragenten die betrokken waren bij het onderzoek naar de moord op Heidy Goedhart uit Kaatsheuvel, worden woensdag als getuigen gehoord door de rechters in Amsterdam. De zaak wordt in de zwaarbeveiligde bunker behandeld. De agenten moeten vermomd worden om ze onherkenbaar te maken en volgens justitie is ‘De Bunker’ daar beter voor geschikt.

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Is Justitie te ver gegaan om Wim S. uit Udenhout te laten bekennen dat hij zijn vrouw Heidy Goedhart uit Kaatsheuvel heeft vermoord? Die vraag stond vrijdag weer centraal tijdens in de extra beveiligde Bunker in Amsterdam.

    Doortje Briedé-Bultman