Arrestatie om dode vrouw Eindhoven

  • Doortje Briedé

    In het centrum van Eindhoven is gisteravond een dode vrouw op straat gevonden. De politie gaat uit van een misdrijf. Later op de avond werd een verdachte aangehouden.

    Het lichaam lag achter een plantenbak bij een kantorencomplex aan de Vestdijk. Na de vondst zette de politie de omgeving direct af voor sporenonderzoek.

    Lees verder op nos.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    .

    Op de parkeerplaats van het kantoor van De Lage Landen aan de Vestdijk in Eindhoven is gisteravond rond zeven uur het lichaam aangetroffen van een overleden vrouw. De politie gaat uit van een misdrijf.

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Dode Eindhoven is 17-jarig meisje

    Na de vondst zette de politie de omgeving direct af voor sporenonderzoek / SQ Vision

    De dode vrouw die gisteravond achter een plantenbak bij een kantorencomplex in Eindhoven werd gevonden, is een 17-jarig meisje uit Geldrop. Dat hebben de politie en manager Toos Michon van het St. Joris College bevestigd.

    De politie heeft haar 22-jarige ex-vriend uit Heeze opgepakt als verdachte. Hij meldde zich gisteravond op het politiebureau. De man zit vast en zal later deze week worden voorgeleid. Eerder wilde de politie de identiteit van de verdachte nog niet bekendmaken.

    Lees verder op nos.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    .

    De vlag op het Sint Joriscollege in Eindhoven hangt halfstok. Maandagochtend werd bekend dat de dode vrouw die zondagavond aan de Vestdijk in Eindhoven werd gevonden een 17-jarige VWO-leerlinge is van de school.

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    .

    Het stoffelijk overschot dat zondagavond werd aangetroffen op de parkeerplaats van de Lage Landen aan de Vestdijk in Eindhoven is van een 17-jarig meisje uit Geldrop. De aangehouden verdachte is haar 22-jarige ex-vriend uit Heeze.

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    .

    De dood van Juliette Bouhof is ingeslagen als een bom bij de bewoners van Geldrop waar Juliette woonde.

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    ‘Rust zacht, lieve Juul’, vrienden ‘geschokt’ over dood Juliette Bouhof (17) uit Geldrop

    Vrienden leggen eerste bloemen neer (Foto: Hans van Hamersveld)

    De dood van de 17-jarige Juliette Bouhof uit Geldrop is bij vrienden, kennissen en klasgenoten ingeslagen als een bom. Zondagavond werd haar lichaam gevonden op de parkeerplaats van de Lage Landen in Eindhoven. Vrienden hebben op de plek waar ze is gevonden, de eerste bloemen en kaartjes neergelegd.

    “Rust zacht, lieve Juul”, schrijven verdrietige bekenden van Juliette. “We zullen je missen, partymaatje. Dikke kus van ons allemaal.” De 17-jarige scholier zat in 5-vwo van het Sint Joriscollege in Eindhoven. “Er is geschokt gereageerd op school", vertelde sectordirecteur Toos Michon van de school eerder aan Omroep Brabant.

    Lees verder op omroepbrabant.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Ex-vriend langer vast voor dood Brabants meisje

    De 22-jarige Koen B. uit Heeze blijft vastzitten voor betrokkenheid bij de dood van zijn ex-vriendin. De rechter-commissaris in Den Bosch heeft dat woensdag bepaald.

    De man wordt beschuldigd van moord danwel doodslag, aldus het Openbaar Ministerie.

    Lees verder op nu.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Ex-vriend Koen B. (22) werd gezocht door politie na vermissing Juliette Bouhof uit Geldrop

    Juliette Bouhof en Koen B. (Foto: Facebook)

    De politie is na de melding van de vermissing van Juliette Bouhof uit Geldrop meteen naar haar ex-vriend Koen B. op zoek gegaan. Dat meldt een woordvoerder aan Omroep Brabant. De politie was op de hoogte van de gespannen verhoudingen tussen hem en het meisje.

    De 17-jarige Juliette zou aangifte gedaan tegen hem om een uitgelekte seksfoto van haar. De politie laat nog in het midden of er een aangifte is geweest. 

    Het Eindhovens Dagblad meldt donderdag dat B. begin oktober een contactverbod voor drie maanden door justitie kreeg opgelegd. Dit kan de politie niet bevestigen.

    Lees verder op omroepbrabant.nl

    Doortje Briedé-Bultman

Dit topic is gesloten, er kunnen geen reacties meer worden geplaatst.